Προμηθεύστε τους πελάτες σας με ένα μοναδικό εργαλείο πλοήγησης για την Λευκωσία, υψηλής αποτελεσματικότητας.
Προσθέστε μια επιπλέον υπηρεσία φιλοξενίας για τους επισκέπτες σας και αυξήστε τα καθαρά κέρδη της επιχείρησης σας.
Μεγιστοποιείστε την απόδοση της διαφήμισης και της προβολής σας με ένα δώρο υποδοχής που όλοι θα κρατήσουν με ευχαρίστηση.
Προωθήστε την ιστορική πόλη της Λευκωσίας ως αξιόλογο τουριστικό προορισμό.
Hoteliers Nicosia

Ένας έντυπος οδηγός της Λευκωσίας που διεγείρει την φυσική περιέργεια για την πόλη και διευκολύνει την εξερεύνηση του αστικού περιβάλλοντος για τον επισκέπτη σας.

Ένας πανόραμα της παλιάς πόλης που μέσω μιας μοναδικής εικονογράφησης μεγιστοποιεί την κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου σε ελάχιστο χρόνο.

Ένας εύχρηστος και φιλικός προς τον χρήστη χάρτης - οδηγός, που προσφέρει μια συνολική εικόνα της πόλης ενώ ταυτόχρονα προβάλει και επισημαίνει όλα εκείνα τα αξιοθέατα που αφορούν τον επισκέπτη της.

Ένα μοναδικό αναμνηστικό που συνδυάζει την υψηλή αισθητική ενός έργου τέχνης με την χρηστικότητα ενός χάρτη οδηγού που στέκεται πέρα και πάνω από τις συνηθισμένες επιλογές.

Η TERRA NAVIGA είναι μια ελληνική επιχείρηση με έδρα την Κύπρο που ειδικεύεται στη παραγωγή Πανοραμικών Εικονογραφημένων Χαρτών και φέτος παρέχει τα προϊόντα της για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά.

Ο εικονογραφημένος Χάρτης της Λευκωσίας που σας παρουσιάζουμε, είναι ένα μοναδικό από κάθε άποψη προϊόν.

Εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένος στο χέρι, προσφέρει μια εξωραϊσμένη εικόνα του ιστορικού κέντρου που είναι ταυτόχρονα τοπολογικά ακριβής, αφού βασίζεται στο πραγματικό τοπογραφικό σχέδιο της πόλης. Όμορφος και χρήσιμος, με υψηλή πολιτισμική, εικαστική και χρηστική αξία, ο εικονογραφημένος χάρτης μας είναι πιστοποιημένα, η πρώτη και καλύτερη επιλογή για τον ξένο επισκέπτη που αναζητεί έναν εύκολο και ευχάριστο τρόπο να κατανοήσει τον χώρο γύρω του, αλλά και να αποκτήσει ένα αναμνηστικό ολότελα διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο συγκεκριμένος χάρτης σχεδιάστηκε εξ αρχής για να προβάλει τις αρχαιότητες, τα αρχιτεκτονικά μνημεία, τα μουσεία και τα πολιτιστικά ιδρύματα της πόλης, ως μια προσφορά φιλοξενίας που βοηθά έμπρακτα τον αναγνώστη του να αντιλαμβάνεται την διάταξη του αστικού χώρου με μια σιγουριά ίσως ανώτερη και από του μόνιμου κάτοικου. Έτσι ο επισκέπτης, αποκτά μια ουσιαστική και ρεαλιστική αντίληψη για το αστικό τοπίο που τον περιβάλει και απαλλάσσεται δραστικά από το άγχος του προσανατολισμού και της αβεβαιότητας της κατεύθυνσης κατά την περιήγηση του στην πόλη.

Η υψηλή αισθητική του και η χρηστικότητα του τον καθιστούν ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για μαζική κατανάλωση από τους ξένους επισκέπτες σας. Με την ενεργητική προώθηση του χάρτη μας κατα την διάρκεια της εγγραφής των επισκεπτών στην υποδοχή θα μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις του και θα αυξήσετε άκοπα τα κέρδη σας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες σας τον καλύτερο οδηγό πόλης που υπάρχει αυτήν την στιγμή για την Λευκωσία.

Διατίθεται ως χάρτης - οδηγός σε διπλωμένη μορφή για περιπατητική χρήση και η διαστάσεις του είναι 70 χ 100 εκατοστά. Είναι τυπωμένος σε γυαλιστερό χαρτί πολυτελείας, επιστρωμένος με ειδικό βερνίκι για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή.
Δεχόμαστε παραγγελίες απο 50 τεμάχια και πάνω (μέσω του web shop της TERRA NAVIGA) όπως και ειδικές παραγγελίες για 1000, 3000 και 5000 τεμάχια που θα τυπωθούν εδώ αποκλειστικά για σας, σε τιμές που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ: Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές μας για ένα προϊόν που κανείς δεν θα πετάξει φεύγοντας αλλά θα το πάρει σίγουρα μαζί του και θα το δείξει και σε πολλούς άλλους, καθιστούν τα πακέτα που προσφέρουμε κάτι παραπάνω από ελκυστικά για να προσθέσετε πάνω την διαφήμιση σας αν θέλετε να τα προσφέρετε ανταποδοτικά στους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αρχίσουμε μια επικερδή συνεργασία με σοβαρά οφέλη για όλους σε βάθος χρόνου, καθώς η TERRA NAVIGA στοχεύει στην εγκαθίδρυση μόνιμών συνεργασιών που σίγουρα θα επιτευχθεί και μεταξυ μας αν δοκιμάσετε φέτος το προϊόν που σας προσφέρουμε.

Με εκτίμηση

Επαμεινώνδας Καϊάφας Ιδιοκτήτης/Διευθυντής της TERRA NAVIGA

Τηλ. 00357 97667037 (Χωρίς χρέωση περιαγωγής).

Email: [email protected]

Web: www.terranaviga.com


TERRA NAVIGA
Georgiou Stokkou 12, 2024
Strovolos, Nicosia, Cyprus.
Reg. Number: CY 08136778H

Mob. 00357 97667037

Email: [email protected]
www.terranaviga.com

Υ.Γ. * Η TERRA NAVIGA έχει την έδρα της στην Κύπρο, και ο ΦΠΑ που χρεώνει στα τιμολόγια της είναι 19%. Εάν μας προμηθεύσετε με έγκυρο φορολογικό αριθμό εγγραφής σας, υπάρχει η δυνατότητα να μήν χρεωθεί πάνω σας ο ΦΠΑ, κάνοντας χρήση του συστήματος VΙΕS.


Wall Calendars - Book Calendars (Agenda)
Notebooks Dossiers
Cart Postal in various sizes
Puzzles for all ages (in big pieces)
Special Prints
Cups
T-Shirts
Sculptured printings on thick luxury paper with the main themes sculptured on it.
Silk printings on fabric.
Umbrellas
SPECIAL PRODUCTS

Presentational - Navigational CD-ROM which will give the ability to click on the themes, to watch Interactive Videos of the Monuments (inside and outside) accompanied by a narration.

Terra Naviga creates topologically correct illustrated maps of any city with outstanding detail and artistic projection for optimal viewing pleasure!
Terra Naviga maakt topologisch correcte geïllustreerde kaarten van elke stad met uitstekende details en artistieke projectie voor optimaal kijkplezier!
Terra Naviga crée des cartes illustrées topologiquement correctes de n'importe quelle ville avec des détails exceptionnels et une projection artistique pour un plaisir visuel optimal!
Terra Naviga erstellt topologisch korrekte illustrierte Karten jeder Stadt mit herausragenden Details und künstlerischer Projektion für optimales Sehvergnügen!
Terra Naviga создает топологически правильные иллюстрированные карты любого города с выдающейся детализацией и художественной проекцией для оптимального удовольствия от просмотра!
Terra Naviga crea mappe illustrate topologicamente corrette di qualsiasi città con dettagli eccezionali e proiezioni artistiche per un piacere visivo ottimale!
All Content © Terra Naviga
Epameinondas Kaiafas
Master designer - Owner of Terra Naviga
Georgiou Stokkou 12 Strovolos, Nicosia, Cyprus
Mobile: +357.97667037
[email protected]
S O C I A L
holodigm_cookie_white